Felhasználási feltételek
1. § A Kertbirodalom játékban való részvételhez el kell fogadnod a felhasználási feltételeket.
2 § A Kertbirodalom játék a felhasználók egymás közötti kommunikációját is lehetővé teszi. A szövegek és képek tartalma felhasználó felelősségi körébe tartozik. Pornográf, rasszista, sértő vagy a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmak miatt az adott felhasználói fiókot azonnali hatállyal törölni lehet. Ez a szabály általában a fenti lehetőségekkel való visszaélésre vonatkozik.
3 § Egyetlen felhasználó sem rendelkezik alanyi jogosultsággal a Kertbirodalom játékban való részvételre. Az Üzemeltető fenntartja magának a jelen felhasználási feltételeket, a hatályos jogszabályi rendelkezéseket vagy a jó erkölcsöket megsértő játékosok törlésének jogát.
4. § Jogosulatlan előny megszerzése (cheat-ek) a játék során:
(1) A játékosok kötelezettséget vállalnak arra, hogy szerverenként csak egy felhasználói fiókkal játszanak, tilos az ún. „többfiókozás”.
(2) A játékon belül tilos az ajándékozás, a hitelnyújtás, illetve a kirívó előnyöket biztosító ügyletek bármilyen fajtája, illetve egy felhasználói fiók ilyetén jellegű kihasználása egy másik fiók javára a fiókok törlését vonhatja maga után.
(3) Különös szigorral vizsgáljuk a felhasználói fiókok közötti, jellemzően egyirányú és rendkívül kedvező kondíciókkal lebonyolított ügyleteket.
(4) Haladéktalanul jelenteni kell a bug-okat, az általuk nyújtott előnyöket pedig nem szabad kihasználni sem a felhasználó saját céljaira, sem pedig baráti felhasználók javára.
(5) A felhasználói fiók törlésének kockázata mellett tilos kihasználni azokat a fel nem sorolt, de mégis esetlegesen tisztességtelen játékra használható, rendeltetésellenes előnyöket eredményező támadási felületeket.
5. § Szigorúan tilos bot-programokat, illetve más olyan eszközöket használni, amelyek szélsőségesen befolyásolják a játékot.
6. § A Kertbirodalom nem vállal felelősséget a használata miatt esetlegesen keletkezett károkért. Kártérítés minden esetben kizárva.
7. § A tagsági jogviszony bármikor megszüntethető a felhasználói fiók törlésével.
8. § Minden körülmények között be kell tartani az adminisztrátorok és moderátorok utasításait.
9. § A fenti szakaszok egyikének érvénytelensége nem érinti a fennmaradó rendelkezések érvényességét.